top of page

Voor jou

Image by Francisco Gonzalez

Ja, voor jou!!

  • Twijfel jij of je verslaafd bent of niet?

  • Twijfel jij of je je middel nog onder controle hebt?

  • Twijfel jij of je er zelf mee kan stoppen of niet?

  • Twijfel jij om hulp te zoeken?

Ik heb in mijn jarenlange ervaring gemerkt hoe moeilijk het is om te erkennen dat je een probleem met middelen hebt. Er is altijd een stadium waarin mensen die overmatig gebruiken gaan nadenken over hun gebruik, of dit nu gestuurd word door de omgeving of niet . Dit stadium noemen we de “voorbeschouwing“.

Je merkt dat jij of je omgeving last gaat krijgen van je middelen gebruik en vooral het gedrag daaromheen. Liegen, bedriegen, manipuleren en misschien wel stelen. Het kan zijn dat je katers hebt, dat je moeilijk kan concentreren, je emotioneel niet bereikbaar bent voor je omgeving.  Je bent dagelijks bezig met gebruik van middelen of er naar uit kijken om weer te “mogen” gebruiken.

scrabble, scrabble pieces, lettering, le

Een verslaafde ligt niet onder de brug met een spuit in zijn arm. Iedereen kan een verslaving hebben en jarenlang gebruiken en gewoon werk en een gezin hebben. Verslaving gaat over controle verlies, geen controle en of keuze meer hebben of je gaat gebruiken of niet.

 

Mensen met een verslaving kunnen zichzelf lang voor de gek houden en ontkennen dat ze een probleem hebben terwijl de omgeving al lang doorheeft dat het niet goed gaat.  Hier zijn dan ook vaak conflicten over binnen de relaties, met ouders, partner, broer, zus of zelfs kinderen.

Ik doe GEEN Interventies zoals je die wellicht kent van tv, ik ga samen met jullie kijken naar wat het beste voor jou en jullie herstel is !  Ik wil samen met jou en je naasten gaan onderzoeken wat jij / jullie nodig hebben om weer een gezond en verbonden leven te krijgen. Ik heb een zeer breed netwerk van hulpverleners en  instellingen met diverse visies, waarvan er altijd een bij jou past.

Bel me of vul het contact formulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Machteloos?

Radeloos?

We lossen het samen op!

bottom of page