top of page

Hulp bij verslaving of die van je naaste

Bijgewerkt op: 29 apr. 2022

Vanaf vandaag kun je bij mij terecht als je twijfels hebt over je middelen gebruik of dat van je geliefde , naaste, partner, kind of ouder.

In mijn 21 jaar ervaring met behandelen van verslaafden heb ik gezien dat het voor veel mensen lastig is om een eerste stap te maken richting hulpverlening.

Vaak gaat dit samen met schaamte, schuldgevoelens, negatief zelfbeeld en ontkenning van het probleem. Ik weet het aangezien ik zelf ook een verslavingsverleden heb, en ook een behandeling nodig heb gehad om hiermee om te kunnen gaan zonder dat ik een middel nodig heb. Inmiddels ben ik 24 jaar vrij van alle middelen.

Velen gaan naar de huisarts om weer een pilletje tegen depressie te vragen, of te praten over burn out klachten, of de relatie gaat niet goed, zonder te melden dat ze overmatig middelen gebruiken.

Denk hierbij aan alcohol, cocaïne, cannabis, speed, gokken, porno kijken, ketamine, lachgas en vele andere middelen.


Erkennen dat je een probleem hebt met middelen lukt het beste bij iemand die het zelf heeft meegemaakt en die snapt waar je vandaan komt.

Laat mij je eerste aanspreekpunt zijn, degene die samen met jou gaat onderzoeken wat het gebruik in je leven doet, welke schade het aanricht en hoe je hiervan kan herstellen.

Ik kan ambulante behandelingen opstarten, ik kan je helpen - mits dit nodig is - met doorverwijzen naar de beste klinieken in Nederland, ik kan naasten bijstaan in hun problematiek , en ik werk zeer discreet.


Verder verzorg ik nazorg trajecten voor mensen die een behandeling hebben gehad voor hun verslaving, ik kan jou en je naaste helpen in je prille herstel om de juiste keuzes te blijven maken.


Ik kan een VIP behandeling opzetten voor mensen die een discrete behandeling nodig hebben en hun maatschappelijke positie willen behouden.

Stop met ontkennen en pak je probleem aan bij de kern. Het is tijd voor verandering en laat mij de helpen die verandering in gang te zetten.


Mijn motto is : Je bent niet verantwoordelijk voor het feit dat je verslaafd bent, maar je bent wel verantwoordelijk voor jou herstel.

Opnieuw verbinden met jezelf en met je omgeving is de meest waardevolle ervaring in je herstel.


Comments


bottom of page